Daha fit bir beden için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri, karın bölgenizi güçlendirmektir. Hepimiz düz ve kaslı bir karına sahip olmak isteriz. Güçlü bir karın, aynı zamanda bedeninizin daha dengeli ve stabil olmasını sağlarken duruşunuzu düzeltir, egzersiz sırasında daha düzgün durmanızı sağlar, omurganızı korur ve sağlığını destekler, fitness yolculuğunda daha kontrollü ve başarılı bir şekilde ilerlemenize yardımcı olur.

Karın kaslarınızı çalıştırmanın yüzlerce yolu bulunmaktadır. Ancak pilates bu noktada biraz daha ayrışmaktadır. Egzersiz rutininize karın odaklı pilates hareketlerini ekleyerek, karın kaslarınıza daha farklı şekilde güçlenmelerinin yolunu açmış olursunuz. Bunun sebebi ise pilatesin özellikle karın kaslarını hedefleyen bir beden ve zihin egzersizi olmasından kaynaklanmaktadır. Herhangi bir pilates egzersizi sırasında karın her zaman güçlüdür ve her zaman odak noktasındadır. Bu yazımızda sizin için karnınızı güçlendirmeye yardım edecek bazı egzersiz programları hazırladık.

Sayfalar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

2 Yorumlar

  1. Yusuf Ziya Yemişenlioglu

    29 Kasım 2018 at 22:49

    Çok Güzel hareketler Bazılarını zaten yapıyorum.
    Çok Olan yapmadıklarımızda Yapacağım….
    Çok Teşekkür Eder İyi Çalışmalar Dilerim…

  2. Zekiye Arıcı

    30 Kasım 2018 at 20:59

    Ben Hipertansiyon ve kalp yetmezliği hastasıyım. ayrıca boyun ve bel omurga fıtıklarım var. Bu egzersizler uygun mu? Yoksa başka bir hareket tavsiyeniz olur mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir