Sevgililer günü hediyen bizden olsun! 🎁

Tek yapman gereken anket doldurmak.

Katılmak İçin TIKLA

Katılım Koşulları
-Sevgililer Günü çekilişi, 13.02.2019 tarihinde saat 11.59’da başlayıp 14.02.2019 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır. Her ne sebeple olursa olsun 14.02.2019 günü 23.59’dan sonra gerçekleşen katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
-Çekiliş kuralları dahilinde katılımcılardan çekilişle belirlenecek 1 kişi Adım Sayar uygulamasından 1 adet hediye kazanacaktır.
-Hediye kazanan ve bilgilerini gönderen katılımcılara hediyeleri kargo ile ödemesiz olarak gönderilecektir. Hediye alınan ürünün alımı sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir gecikme, problem ve/veya sorundan Adım Sayar uygulaması sorumlu tutulamaz.
-Adım Sayar uygulaması; kullanıcıların sağladığı bilgileri, daha sonraki çekiliş, tanıtım ve kampanyalarda kullanma hakkını, 3. şahıs ve kurumlarla paylaşmamak kaydıyla, saklı tutar. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez. Adım Sayar uygulaması ve yetkilendirilen ajans çalışanları ve yakınları çekilişe katılamaz.
-Çekiliş kazananları, iletişim ve adres bilgilerini 17.02.2019 günü 12.00’a kadar iletmek durumundadır. Gerekli süre içerisinde geri dönüş yapmayan katılımcılar, hiçbir hak iddia edemezler. Yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle yaşanabilecek aksaklıklardan Adım Sayar uygulaması ve ilgili ajans sorumlu tutulamaz.
-Adım Sayar uygulaması, kampanya boyunca sonuçları olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak, hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazanıldığını tespit etmesi durumunda, ilgili katılımcının o güne kadarki bütün çekiliş verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve ödül vermeme hakkını saklı tutar. Adım Sayar uygulaması, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, trafik sıkışıklığı ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.
-Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır. Çekilişin hazırlanmasında ya da yayınlanması esnasında ortaya çıkabilecek herhangi bir gecikme ve/veya sorundan Adım Sayar uygulaması sorumlu tutulamaz.
-Adım Sayar uygulamasının 13.02.2019 tarihli Sevgililer Günü çekilişine katılanlar, yukarıda belirtilen program şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Çekiliş şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
-Adım Sayar uygulaması, herhangi bir zamanda program koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve programı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışında kalmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir